Go within – Feel the Joy

20 mei 2023
14:00
Prof. Jan Bronnerlaan 187B, Utrecht
marklobenstein.com
Go within – Feel the Joy
Koop je Tickets voor Gowhitin - Feel the Joy

Wat is GoWithin?
GoWithin is een unieke ervaring die je uitnodigt om naar binnen te gaan en je te verbinden met je innerlijke zelf. Tijdens deze reis zul je de kracht van mantra’s en muziek ervaren en je concentreren op je innerlijke stilte en vrede. Deze keer is het thema Feel the Joy!

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze concerten gebruiken we de kracht van mantra’s en meditatie om je te helpen ontspannen en in contact te komen met je diepste zelf. We creëren een veilige en heilige ruimte waar je kunt ontdekken wat er in je leeft en waar je vreugde en vervulling kunt vinden.

Voor wie is GoWithin?
GoWithin is er voor iedereen die op zoek is naar meer rust, vrede en bewustzijn in hun leven. Of je nu een ervaren bent of nog nooit hebt gemediteerd, iedereen is welkom. Onze concerten zijn perfect voor iedereen die zich willen onderdompelen in de kracht van mantra’s en muziek.

Wat neem je mee?

Neem comfortabele kleding mee en een open geest.

Kom los van jezelf en voel de Joy, GoWithin!


Go Within is a concert, where Mantras, Meditation, Music and YOU are central. Based on a theme, we musically tune into what is possible within the theme, mantras that fit, newly composed music and affirmations.

Sitting still? No way, it’s even nice to sing along sometimes, it even helps.

Go Within is a journey where you go inside, to completely disconnect from yourself. There you discover who you are.

Share:
2024 © marklobenstein.com - by Slide