Go Within is een concert, waar Mantra’s, Meditatie, Muziek en JIJ centraal staan. Aan de hand van een thema stemmen we muzikaal af op wat er binnen het thema mogelijk is, mantra’s die passen, nieuw gecomponeerde muziek en affirmaties.

Stil zitten? Echt niet, het is soms zelfs fijn om mee te zingen, het helpt zelfs. 

Go Within is een reis waarbij jij naar binnen gaat, om je daar helemaal los te maken van jezelf. Daar ontdek je weer wie je bent. 

Kom los van jezelf,

GoWithin!

Next Go Within
00
Days
00
Hrs
00
Mins
00
Secs

ABOUT

Muziek is al zo lang als ik me kan herinneren een belangrijk onderdeel van mijn leven.

Nog voordat ik piano leerde spelen, luisterde ik naar het gezang van mijn moeder en in mijn doos kreeg ik mijn eerste piano. Toen ik zeven was, begon ik met piano spelen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste les kreeg, zat ik elke dag achter de piano en speelde ik urenlang. Via mijn eerste pianoleraar maakte ik kennis met klassieke muziek, vooral Chopin vond ik erg mooi, overigens nog steeds.

Samen creëren we een pad naar jouw succes dat past bij jouw unieke situatie.

Bearlife Coaching is een plek waar je terecht kunt met verschillende vragen of dat nu Levensvragen, vragen over bewegen, voeding, leefstijl, zingeving of ontspanning.

Daarnaast is Bearlife een plek waar je met zekerheid kan zijn wie je bent. Geen oordeel, gewoon jezelf. Samen kijken we naar jouw pad. Het is aan jou om te gaan lopen. 

2024 © marklobenstein.com - by Slide